Logo

Rugklapper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
3 dl fingerlunt vand
2 spsk olivenolie
1/2 tsk salt
2 spsk honning
200 g rugmel
Ca. 250 g hvedemel
 
Udrør gæren i det lune vand, tilsæt olie, salt, honning og rugmel.
Kom så hvedemelet i, først halvdelen og dernæst lidt ad gangen.
Æltes med grundigt til en glat dej og hæver i 1 time.
Deles i 10-14 lige store stykker, der formes til flade rektangulære
klapper.
Hæver 30 min. tildækket på bageplade.
Pensles med lidt vand eller olie og prikkes med en gaffel.
Bages ved 200ºC i 15 min.
Tips: Kan fryses.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kødboller og croutoner på hvidløgsspaghetti En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleflæsk med parmaskinkeÆbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret version. Parmaskinken gør både...
• Madmuffins med ost- og chilifyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med citronsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os