Logo

Rugklapper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g gær
3 dl fingerlunt vand
2 spsk olivenolie
½ tsk salt
2 spsk honning
200 g rugmel
Ca. 250 g hvedemel
 
Udrør gæren i det lune vand, tilsæt olie, salt, honning og rugmel.
Kom så hvedemelet i, først halvdelen og dernæst lidt ad gangen.
Æltes med grundigt til en glat dej og hæver i 1 time.
Deles i 10-14 lige store stykker, der formes til flade rektangulære
klapper.
Hæver 30 min. tildækket på bageplade.
Pensles med lidt vand eller olie og prikkes med en gaffel.
Bages ved 200ºC i 15 min.
Tips: Kan fryses.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?