Logo

Rugklapper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
3 dl fingerlunt vand
2 spsk olivenolie
½ tsk salt
2 spsk honning
200 g rugmel
Ca. 250 g hvedemel
 
Udrør gæren i det lune vand, tilsæt olie, salt, honning og rugmel.
Kom så hvedemelet i, først halvdelen og dernæst lidt ad gangen.
Æltes med grundigt til en glat dej og hæver i 1 time.
Deles i 10-14 lige store stykker, der formes til flade rektangulære
klapper.
Hæver 30 min. tildækket på bageplade.
Pensles med lidt vand eller olie og prikkes med en gaffel.
Bages ved 200ºC i 15 min.
Tips: Kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her