Logo

Salat med røget ørred, rygeost og karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med røget ørred, rygeost og karse

 

150 g røget ørred

200 g rygeost

1 tsk dijonsennep

2 tomater

1 bakke karse

frisk salat efter ønske

godt brød

salt og peber

 

Rør rygeost med sennep, salt og peber.

Pluk den røgede ørred, og skær tomaterne i kvarte.

Vend retten sammen med tomater, karse og den plukkede ørred.

Anret på sprød salat, og server med et godt brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tigerrejer på torskebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingeleverpaté med æbler i geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vildandepaté med salat og brødNår go'e venner eller familie står for døren, varmer vi op med opskriften på vildandepaté
• Vanilleis med mandarincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os