Logo

Salat med røget ørred, rygeost og karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med røget ørred, rygeost og karse

 

150 g røget ørred

200 g rygeost

1 tsk dijonsennep

2 tomater

1 bakke karse

frisk salat efter ønske

godt brød

salt og peber

 

Rør rygeost med sennep, salt og peber.

Pluk den røgede ørred, og skær tomaterne i kvarte.

Vend retten sammen med tomater, karse og den plukkede ørred.

Anret på sprød salat, og server med et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her