Logo

Samosas med rødbedesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Samosas er små, indiske dejpakker med fyld af krydrede grønsager og af og til kød. De kan købes på frost i flere forskellige fabrikationer. Her serveres de med en lækker rødbedesalat. Prøv det til frokost.

 

 

Madopskrift billede

 

2 personer

2 samosaer
2 - 3 skrællede rødbeder, alt efter størrelse
1 - 2 fed fintsnittede hvidløg
2 tsk dijon sennep
2 spsk vineddike
4 - 5 spsk olivenolie
frisk estragon
salt og peber

Samosas er små, indiske dejpakker med fyld af krydrede grønsager og af og til kød. De kan købes på frost i flere forskellige fabrikationer, fx Daloon fører dem. En nem og dejlig ting, også som snack i utide.

Varm Samosaerne i en varm ovn ved 200ºC i 5 minutter eller ifølge anvisningerne på emballagen.

Snit rødbederne fint og læg dem i en skål. Rør hvidløg med sennep, eddike, salt og peber. Rør olivenolie i lidt efter lidt. Vend med rødbederne og fintsnittet koriander. Server til de varme Samosas.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?