Logo

Sandwich med kold steg, bearnaisedressing og balsamicoløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med kold steg, bearnaisedressing og balsamicoløg

 

Lækker og enkel Steak Sandwich med grovbolle, hjemmelavet løgmarmelade og rester af oksesteg. Den helt klassiske opskrift på ægte steak sandwich for...

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet (1 person)

 

#

2 tsk mayonnaise

2 tsk yoghurt, max 7½

bearnaiseessens

½ tsk tørret estragon

salt og peber

1 grovbolle

80 g steg fx okse eller roastbeef

50 g agurkeskiver

50 g tomatskiver

 

Balsamicoløg:

50 g små løg

1 dl balsamico

2 stjerneanis

4 nelliker

1 tsk peberkorn

*

 

Pil løgene, halver dem og del dem ud i flager.

Kog dem sagte i 10 minutter med balsamico, stjerneanis, nelliker og peber.

Hæld på glas og lad køle af.

 

Rør mayonnaise, yoghurt, lidt bearnaiseessens og estragon sammen og smag til med salt og peber.

 

Flæk bollen og rist den.

Smør dressingen på de to halve boller.

Læg steg, agurk og tomat på og til slut balsamicoløg.

 

Tips: Det er altid en god ide at sørge for, at der er en kød rest fra middagsmaden, så du kan lave nem og hurtig frokost, fx er culotte dejligt koldt. Balsamicoløgene kan du lave i god tid i forvejen og gemme i et glas i køleskabet, så har du til at pifte flere frokoster op.

 

Kalorier

 

420 kcal

Protein

239

22 ½

Kulhydrat

309

27 ½

Fedt

249

51 ½

Kostfibre

49

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?