Logo

Sandwichbolle med pastrami og avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandwichbolle med pastrami og avocado

½ avocado
citronsaft
½ fed hvidløg
salt og peber
evt. lidt stødt chili
1 gulerod
2 grovboller (min. 8 g kostfibre)
60 g oksepastrami, pålæg
Tilbehør: Blandet salat eller "gnavegrønt"

1. Skrab avocadokødet ud af skallen, mos det med en gaffel og rør det med citronsaft, hvidløg, salt, peber og evt. lidt chili.


2. Skræl guleroden og skræl derpå videre med skrælleren, så der laves gulerodsstrimler.

3. Flæk bollerne og smør dem med avocadocreme.

4. Læg dem sammen omkring pastrami og gulerodsstrimler.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kolde sild med stikkelsbær SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tortillawraps med rejefyld til 2Frokost eller aftensmad - enkelt og sundt. Tortillawraps med rejefyld: Her får du noget...
• Laks sukker-saltet med røde bærTørrede røde bær som tyttebær og tranebær er syrlige og passer godt til den fede laks
• IngefærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os