Logo

Sandwichfyld med æg, spinat og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En god og mættende frokost. Altid dejligt at imponere de andre på arbejdet eller i skolen med en lækker madpakke.

En god og mættende frokost. Altid dejligt at imponere de andre på arbejdet eller i skolen med en lækker madpakke.

 

200 g frisk spinat

50 g forårsløg eller porrer

1-2 tsk olie

6 hårdkogte æg

½ tsk salt og lidt peber

100 g rejer

75 g hytteost

dild

1 spsk sukker

 

Forårsløg/porrer skæres i tynde skiver og svitses i olie på panden sammen med det skyllede spinat.

Salt, peber og sukker tilsættes.

Panden tages af varmen, og æggene hakkes i små stykker og blandes i.

Dernæst tilsættes rejer og hytteost, og det hele blandes godt sammen.

Fyldet sættes i køleskabet i ca. 1 time.

Der bruges en god og lækker bolle til fyldet.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?