Logo

Sandwichfyld med æg, spinat og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En god og mættende frokost. Altid dejligt at imponere de andre på arbejdet eller i skolen med en lækker madpakke.

En god og mættende frokost. Altid dejligt at imponere de andre på arbejdet eller i skolen med en lækker madpakke.

 

200 g frisk spinat

50 g forårsløg eller porrer

1-2 tsk olie

6 hårdkogte æg

½ tsk salt og lidt peber

100 g rejer

75 g hytteost

dild

1 spsk sukker

 

Forårsløg/porrer skæres i tynde skiver og svitses i olie på panden sammen med det skyllede spinat.

Salt, peber og sukker tilsættes.

Panden tages af varmen, og æggene hakkes i små stykker og blandes i.

Dernæst tilsættes rejer og hytteost, og det hele blandes godt sammen.

Fyldet sættes i køleskabet i ca. 1 time.

Der bruges en god og lækker bolle til fyldet.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggesandwich med olivenPrøv disse dejlige sandwich. Der er stegt bacon og hakkede oliven i æggesalaten. Nem og...
• Marineret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Birkø sildEnten hader man eller også elsker man sild. Disse Birkø sild er lavet med karry, sennep og...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os