Logo

Sardiner à la bonne femme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 små hvide løg hakkes fint, blancheres og steges lysebrune i olie. De tilføjes 1 1/2 dl hvidvin og nedkoges til en trediedel. Tilsættes 5 middelstore tomater, der er befriet for skind og kerner og skåret i småstykker. Det hele sauteres, krydres og koges sammen. Derpå hældes det i et gratinfad. Herpå anrettes sardiner i olie, overdrysses med rasp blandet med pulveriseret fennikel, vædes med olivenolie og gratineres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MuskatsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondeomelet med skinkeOmeletter er lette at lave og kan laves på mange spændende måder. Her laves omeletten med...
• Pandekager med spinat og laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knasende æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!