Logo

Sardiner à la bonne femme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 små hvide løg hakkes fint, blancheres og steges lysebrune i olie. De tilføjes 1 1/2 dl hvidvin og nedkoges til en trediedel. Tilsættes 5 middelstore tomater, der er befriet for skind og kerner og skåret i småstykker. Det hele sauteres, krydres og koges sammen. Derpå hældes det i et gratinfad. Herpå anrettes sardiner i olie, overdrysses med rasp blandet med pulveriseret fennikel, vædes med olivenolie og gratineres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ferdinands kryddersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røgede sildeægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikadeller med rejer, krabbe og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os