Logo

Sardiner à la bonne femme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 små hvide løg hakkes fint, blancheres og steges lysebrune i olie. De tilføjes 1 1/2 dl hvidvin og nedkoges til en trediedel. Tilsættes 5 middelstore tomater, der er befriet for skind og kerner og skåret i småstykker. Det hele sauteres, krydres og koges sammen. Derpå hældes det i et gratinfad. Herpå anrettes sardiner i olie, overdrysses med rasp blandet med pulveriseret fennikel, vædes med olivenolie og gratineres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Burger med peberrod og rucola En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med valnøddefyldDisse pirogger med feta og valnød, der laves helt fra bunden, er rigtig gode som tilbehør...
• Corn DogEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BikubeEn bikube er en dessert, lavet af marengs, piskefløde og mørk chokolade, så helt sund er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os