Logo

Sardiner à la bonne femme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 små hvide løg hakkes fint, blancheres og steges lysebrune i olie. De tilføjes 1 ½ dl hvidvin og nedkoges til en trediedel. Tilsættes 5 middelstore tomater, der er befriet for skind og kerner og skåret i småstykker. Det hele sauteres, krydres og koges sammen. Derpå hældes det i et gratinfad. Herpå anrettes sardiner i olie, overdrysses med rasp blandet med pulveriseret fennikel, vædes med olivenolie og gratineres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her