Logo

Schweizeræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

35 g smør
½ dl piskefløde
4 æg
salt
1 tsk tørret paprika
 
På en stegepande eller i et ovnfast fad, passende til 4 æg smelter man
smørret ved svag varme.
Fløden hældes i og der slukkes for varmen.
Æggene slåes ud deri og drysses med krydderier og ost.
Æggene stilles i ovn ved 165ºC, til de er letspejlede, og osten er begyndt at smelte. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her