Logo

Schweizeræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
35 g smør
1/2 dl piskefløde
4 æg
salt
1 tsk tørret paprika
 
På en stegepande eller i et ovnfast fad, passende til 4 æg smelter man
smørret ved svag varme.
Fløden hældes i og der slukkes for varmen.
Æggene slåes ud deri og drysses med krydderier og ost.
Æggene stilles i ovn ved 165ºC, til de er letspejlede, og osten er begyndt at smelte. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Selleri-rösti med laksServer denne lune anretning til frokost eller som forret. De lækre selleri-rösti er også...
• Grønne sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SmørdejssnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribsskum med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os