Logo

Sejfilet i Morney sauce og broccoli med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

1 pk. Sejfilet i Morney sauce
500 g Broccoli
1 fintsnittet chili
Evt. 50 g gedeost
1 bdt dild
Salt og peber

Tilberedning:
Fisken tilberedes efter anvisning. Kog broccoli i en gryde med kogende let saltet vand. Kog den ca. 5-6 minutter. Hæld vandet fra og vend med fintsnittet chili og gedeost. Lad gedeosten smelte let og server til den gode fisk. Pynt med dild.
-------
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg i mikroovn 2Røræg er utrolig nemt at lave -særligt i mikroovn. Og så kan æggene spises til mange...
• Fyldt squash med couscousEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich åbensmed oksekød, spejlæg og kaviarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære og abrikosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os