Logo

Sejfilet i Morney sauce og broccoli med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Til 2 personer:

1 pk. Sejfilet i Morney sauce
500 g Broccoli
1 fintsnittet chili
Evt. 50 g gedeost
1 bdt dild
Salt og peber

Tilberedning:
Fisken tilberedes efter anvisning. Kog broccoli i en gryde med kogende let saltet vand. Kog den ca. 5-6 minutter. Hæld vandet fra og vend med fintsnittet chili og gedeost. Lad gedeosten smelte let og server til den gode fisk. Pynt med dild.
-------
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her