Logo

Sejfilet i Morney sauce og broccoli med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

1 pk. Sejfilet i Morney sauce
500 g Broccoli
1 fintsnittet chili
Evt. 50 g gedeost
1 bdt dild
Salt og peber

Tilberedning:
Fisken tilberedes efter anvisning. Kog broccoli i en gryde med kogende let saltet vand. Kog den ca. 5-6 minutter. Hæld vandet fra og vend med fintsnittet chili og gedeost. Lad gedeosten smelte let og server til den gode fisk. Pynt med dild.
-------
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage med stegt baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede grillede kongerejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagels med røget ørredfiletHvis du vil forkæle dig selv til frokost, så prøv denne bagel med ørredfilet, valnødder,...
• ÆblesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os