Logo

Sejfilet i Morney sauce og broccoli med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Til 2 personer:

1 pk. Sejfilet i Morney sauce
500 g Broccoli
1 fintsnittet chili
Evt. 50 g gedeost
1 bdt dild
Salt og peber

Tilberedning:
Fisken tilberedes efter anvisning. Kog broccoli i en gryde med kogende let saltet vand. Kog den ca. 5-6 minutter. Hæld vandet fra og vend med fintsnittet chili og gedeost. Lad gedeosten smelte let og server til den gode fisk. Pynt med dild.
-------
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia med skinkeFocaccia er et klassisk italiensk fladbrød. Det kan laves på et utal af måder. Her er det...
• Røræg med røget laksRøræg med røget laks er perfekt som morgenmad, brunch eller frokostret. Det smager godt på...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.