Logo

Selleri-rösti med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Selleri-rösti med laks

 

Server denne lune anretning til frokost eller som forret. De lækre selleri-rösti er også gode som tilbehør til et stykke stegt kød eller fisk.

4 personer. Arbejdstid: 40 min. Stegetid: ca. 20 min.

 

#

Selleri-rösti:

600 g store kartofler

300 g knoldselleri

salt og friskkværnet peber

3 spsk olie

 

Topping:

4 grønne salatblade

4-8 skiver røget laks

1 gulerod

2 spsk hakket persille

8 spsk cremefraiche

1 spsk dijonsennep

*

 

Skræl kartofler og selleri, og riv dem groft.

Dup de revne kartofler lidt tørre i et rent viskestykke, og bland dem med selleri.

Krydr med salt og peber.

 

Varm en slip let-pande med olie.

Form fire flade pandekager, og steg dem gyldne ved jævn varme i ca. 10 min. på hver side.

 

Anret de sprøde rösti med salatblade, røget laks, tynde spåner af gulerod og persilledrys.

Server med cremefraiche rørt med sennep, salt og peber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?