Logo

Sennepsgravad sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store friskfangede høstsild (ca 800 g når benene er fjernet)
 
1. lage:
1 liter vand
1 1/2 dl eddike
1 spsk salt
 
2. tørlage:
1 bdt frisk dild
1/2 dl sukker
1 dl salt
1 spsk knuste gule sennepskorn
5 g stødt sort Malabar peber
 
Dressing:
2 spsk dijonsennep
2 spsk sukker
ca 1 dl vindruekerneolie
1/2 bdt hakket dild
 
Vand, eddike og salt koges sammen og sildene lægges i denne lage natten over.
Tages op og duppes tørre.
Kødsiderne drysses med en blanding af sukker, salt sennep og dild. Kødsiderne lægges mod hinanden, der lægges et let pres på og sildene stilles i køleskabet ved 2ºC.
Efter 24 timer, hvor sildene vendes 2-3 gange undervejs, hældes den væde fra, der er trængt ud af fisken, og silden serveres hel med sennepsdressingen, der er pisket grundigt sammen, så det ikke skiller.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwichfyld med æg, spinat og rejerEn god og mættende frokost. Altid dejligt at imponere de andre på arbejdet eller i skolen...
• Grøn sandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkærsildenDenne sildemad er inspireret af restaurant Schønnemann, der er en af Københavns ældste...
• Radisesuppe, Lammefilet og kartoffelmos samt ChokoladesouffléEn dejlig forårsagtig forret. Lammefilet der er saftig og mør, Souffléernes kerne består...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os