Logo

Sennepsgravad sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

# Ingredienser

4 store friskfangede høstsild (ca 800 g når benene er fjernet)
 
1. lage:
1 liter vand
1½ dl eddike
1 spsk salt
 
2. tørlage:
1 bdt frisk dild
½ dl sukker
1 dl salt
1 spsk knuste gule sennepskorn
5 g stødt sort Malabar peber
 
Dressing:
2 spsk dijonsennep
2 spsk sukker
1 dl vindruekerneolie
½ bdt hakket dild
 

* Tilberedning

Vand, eddike og salt koges sammen og sildene lægges i denne lage natten over.
Tages op og duppes tørre.
Kødsiderne drysses med en blanding af sukker, salt sennep og dild. 
Kødsiderne lægges mod hinanden, der lægges et let pres på og sildene stilles i køleskabet ved 2 ºC. 

Efter 24 timer, hvor sildene vendes 2-3 gange undervejs, hældes den væde fra, der er trængt ud af fisken, og silden serveres hel med sennepsdressingen, der er pisket grundigt sammen, så det ikke skiller.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødesild med pærerFlødesild med pærer er en ny kombination, men meget lækker. Server den fx som forret
• ÆblesildSild og æbler er en god smagskombination. Her er gammeldagsmodnede sildefileter vendt i en...
• Røgede sild i lagePrøv at give røgede sild nyt sommerligt tilbehør
• Appelsin trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!