Logo

Sennepsgravet sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sennepsgravet sild


Sennepsgravet strømning er en svensk juleopskrift

 

# Ingredienser

1 kg sildefilet

1 ts salt

3 ts eddike

4 dl vand


Marinade:

1 dl sennep

3 spsk sukker

1 tsk salt

1 spsk eddike

1 tsk hvid peber, knust

1,5 dl olie

½ dl fintskåret dild

rugmel

smør


»1-2-3-lage«:

1 del eddike

2 dele sukker

3 dele vand (ca. 5-7 dl)

 

* Tilberedning

Rens og fileter fisken, og tag skindet af.

Læg fileterne i vand, salt og eddike i ca 4 timer.


Bland marinaden.

Læg fileterne i en skål og hæld sennepssaucen over .

Lad det stå 2-3 timer i køleskabet.

Paner fisken i rugmelet.

Steges i lidt smør.

Kog lagen op, og mariner fisken i »1-2-3-lagen« i et døgn før servering.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KryddersalatKryddersild og kartofler i masser af krydderurter
• Sild i krydderurtedressingRør en lækker dressing til frokostsildene. Når du koger sennepsfrøene til dressingen,...
• Stegte sild med blomkålspuréFriskstegte sild med sensommergrønt: blomkål, radiser, nye løg og dild. Fisk du ka' li'
• Fransk citronfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!