Logo

Sicilianske ostebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 rundstykker (helst med kommen)
4 spsk olivenolie
250 g flødeost
8 skiver havarti ost
1 tsk sennep
1 strøget tsk salt
1/2 tsk peber
1 tsk tørret merian
 
Skær rundstykkerne igennem og læg dem på et stykke pergamentpapir.
Smør dem både ud- og indvendig med olivenolien.
Smør de underste tykt med flødeost og læg en skive havarti ovenpå.
Smør et tyndt lag sennep på og drys med salt, peber og merian.
Læg "låget" på og sæt rundstykkerne i en bradepande.
Bag dem i en 220°C varm ovn i 15 min. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grønsagsæggekage med baconBegynd ugen med en lækker æggekage med masser af fyld. Varier grønsagerne med det, du har...
• Smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dildHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Indbagt laksMed færdigkøbt fillodej er disse sprøde fiskepakker hurtigt sat på bordet. Forret eller...
• Frossen tyttebærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os