Logo

Sicilianske ostebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 rundstykker (helst med kommen)
4 spsk olivenolie
250 g flødeost
8 skiver havarti ost
1 tsk sennep
1 strøget tsk salt
½ tsk peber
1 tsk tørret merian
 
Skær rundstykkerne igennem og læg dem på et stykke pergamentpapir.
Smør dem både ud- og indvendig med olivenolien.
Smør de underste tykt med flødeost og læg en skive havarti ovenpå.
Smør et tyndt lag sennep på og drys med salt, peber og merian.
Læg "låget" på og sæt rundstykkerne i en bradepande.
Bag dem i en 220°C varm ovn i 15 min. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med aspargesDenne omelet med hvide asparges er en nem og lækker frokostret. Server gerne retten med...
• Brandade de MorueBrandade de Morue er en slags mos af klipfisk og oliven olie som i de sydeuropæiske lande...
• Pastasalat med tunfisk, tomater og forårsløgPastasalaten er velegnet som en fyldig frokostret eller som en del af en buffet
• Koldskål med frugtEn af de billigste og mest læskende desserter er koldskål med eller uden frugt
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!