Logo

Sigara Borek

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sigara Borek:
1 pk. filo dej
250 g feta ost
1 æg
1/2 bundt persille
2 1/2 dl solsikkeolie
 
Mas feta osten med en gaffel – tilsæt 1 æg og hakket persille og bland det godt.
Læg et lag af dejen på en plan overflade.
Dæk den med et fugtigt klæde.
Skær filodejen i 3 lige store stykker på langs.
Tag 2 lag dej, og læg en teskefuld at ostepersille blandingen på det nederste dejlag. Fold siderne ind og rul dejen i form som en cigar.
Fugt kanterne let, og forsegl (tyk dem fast) med fingerspidserne, så der ikke er nogen åbne ender (kanter).
Steg dejen i varm olie til den er gyldenbrun.
Dette går meget hurtigt, så pas på (arbejd hurtigt).
Læg den færdige Sigara Borek på et fedtsugende underlag og server den.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller med makrelsalatPrøv denne opskrift på boller med makrelsalat - hjemmelavet makrelsalat. Bollerne kan...
• Pande sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Burgere med flødeost og kartoffelfritter 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinsalat med valnødderDenne dejlige dessert er hurtigt lavet og er en frisk afslutning på et godt måltid
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os