Logo

Sild bagt med porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ikke alle nyder sild, der til spises til jul. Her bages sildene ovnen med en lage. Server eventuelt fiskene lune pyntet med bredbladet persille. Spises til forret, hovedret eller til julefrokosten

 

 

14 personer

14 sildefileter
14 porreblade
2 løg
Salt og peber

Lage
1/2 l eddike
200 g sukker
3 laurbærblade
2 gulerødder i skiver
8 tørrede tomater i strimler
2 hele kanelstænger
Pynt: Bredbladet persille

Rens og skyl silde fileterne og tør dem i køkkenrulle.
Krydr med salt og peber. Riv løgene groft henover fileterne, og rul dem sammen. Blancher porrebladene, og læg dem til afdrypning i et dørslag.
Pak silderullerne ind i porrebladene, og læg dem i et smurt fad. Kog lagen sammen, og hæld den over silden. Steg ved 200º i ovnen i 15 minutter.

 

Server de bagte sild lune. Pynt eventuelt med bredbladet persille.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friturestegt fiskefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Saltkød med smilende æg og aspargesvariationerDet gode danske smørrebrød kan varieres i det uendelige og tilpasses årstiden. Her er et...
• Gravad laks med rævesovsfrisk rå laksefilet og rigtig hjemmerørt Rævesovs, der ikke lugter af ræv, på godt...
• Daimis med karamelbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os