Logo

Sild bagt med porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ikke alle nyder sild, der til spises til jul. Her bages sildene ovnen med en lage. Server eventuelt fiskene lune pyntet med bredbladet persille. Spises til forret, hovedret eller til julefrokosten

 

 

14 personer

14 sildefileter
14 porreblade
2 løg
Salt og peber

Lage
1/2 l eddike
200 g sukker
3 laurbærblade
2 gulerødder i skiver
8 tørrede tomater i strimler
2 hele kanelstænger
Pynt: Bredbladet persille

Rens og skyl silde fileterne og tør dem i køkkenrulle.
Krydr med salt og peber. Riv løgene groft henover fileterne, og rul dem sammen. Blancher porrebladene, og læg dem til afdrypning i et dørslag.
Pak silderullerne ind i porrebladene, og læg dem i et smurt fad. Kog lagen sammen, og hæld den over silden. Steg ved 200º i ovnen i 15 minutter.

 

Server de bagte sild lune. Pynt eventuelt med bredbladet persille.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med pastrami og salatBagels med pastrami er et godt alternativ til for eksempel bagels med laks eller kylling....
• Omelet med bacon og grønsagerDejlig omelet med bacon og grønsager. Retten er perfekt til brunch, morgenmad eller en let...
• Brie-sandwichHer er opskriften på en let men lækker frokostret med brie og avokado på lækkert brød....
• Sundheds-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os