Logo

Sild bagt med porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sild bagt med porre

 

Ikke alle nyder sild, der til spises til jul. Her bages sildene ovnen med en lage. Server eventuelt fiskene lune pyntet med bredbladet persille. Spises til forret, hovedret eller til julefrokosten 

14 personer

#
14 sildefileter
14 porreblade
2 løg
Salt og peber

Lage
½ l eddike
200 g sukker
3 laurbærblade
2 gulerødder i skiver
8 tørrede tomater i strimler
2 hele kanelstænger
Pynt: Bredbladet persille

*
Rens og skyl silde fileterne og tør dem i køkkenrulle.
Krydr med salt og peber. Riv løgene groft henover fileterne, og rul dem sammen. Blancher porrebladene, og læg dem til afdrypning i et dørslag.
Pak silderullerne ind i porrebladene, og læg dem i et smurt fad. Kog lagen sammen, og hæld den over silden. Steg ved 200º i ovnen i 15 minutter.

 

Server de bagte sild lune. Pynt eventuelt med bredbladet persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sennepsgravad sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede stegte høstsild med æbleDisse lækre sild er en dejlig frokostret. Nyder du stegte sild til aftensmad, er det...
• Ristet spegesild fra Lolland FalsterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med appelsincreme 2Pandekager med appelsincreme er bedre end Rådhuspandekager og nemme. Sprøde pandekager...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!