Logo

Sild med sommersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sild med sommersalat

4 sildefileter
1 dl rugmel
2 spsk rapsolie
800 g kogte kartofler
200 g rygeost
200 g syrnet fløde 9%
1 bundt purløg
1 bundt radiser
250 g cherrytomater
Havsalt og peber fra kværn

Tilbehør: Groft brød

 

Skær kartoflerne i skiver.
Skyl purløg, radiser og cherrytomater.
Rør rygeost med syrnet fløde.
Tilsæt klippet purløg, radiser i skiver og halverede cherrytomater.
Vend kartofler med rygeostcreme, og smag til med salt og peber.


Skyl sildefileterne.
Fjern rygfinnen.
Vend sildefileterne i rugmel tilsat salt og peber.
Varm olien på en slip let-pande.
Steg sildene i ca. 3 min. på hver side.

Server de stegte sild med sommersalat og brød.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?