Logo

Sild med sommersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sild med sommersalat

4 sildefileter
1 dl rugmel
2 spsk rapsolie
800 g kogte kartofler
200 g rygeost
200 g syrnet fløde 9%
1 bundt purløg
1 bundt radiser
250 g cherrytomater
Havsalt og peber fra kværn

Tilbehør: Groft brød

 

Skær kartoflerne i skiver.
Skyl purløg, radiser og cherrytomater.
Rør rygeost med syrnet fløde.
Tilsæt klippet purløg, radiser i skiver og halverede cherrytomater.
Vend kartofler med rygeostcreme, og smag til med salt og peber.


Skyl sildefileterne.
Fjern rygfinnen.
Vend sildefileterne i rugmel tilsat salt og peber.
Varm olien på en slip let-pande.
Steg sildene i ca. 3 min. på hver side.

Server de stegte sild med sommersalat og brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varmrøget ørred med spidskålslawEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Luncheon meat balls - rissoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk rissalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med hytteostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os