Logo

Skildpaddebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 4 personer

1 dåse små fiskeboller,
ca. ½ dl sherry,
1 dåse forloren skildpadde,
1 dåse skivede champignoner,
1 ½ dl fløde,
1 hønsebouillonterning,
et par dråber kulør,
evt. lidt saucejævner,
1-2 tsk tomatkoncentrat,
lidt engelsk sauce,
chili pulver,
4 tykke skiver franskbrød,
4 "smilende" æg.

Læg de afdryppede fiskeboller i blød i sherry.
Varm imens skildpadden op med champignoner + lidt af væden fra disse, fløde og bouillonterning.
Juster med kulør og evt. saucejævner og tilsæt fiskeboller og sherry.
Smag blandingen til med tomatkoncentrat, engelsk sauce og chili, varm den igennem og fordel den på lune brødskiver.
Garner med æggebåde.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?