Logo

Skildpaddebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 4 personer

1 dåse små fiskeboller,
ca. ½ dl sherry,
1 dåse forloren skildpadde,
1 dåse skivede champignoner,
1 ½ dl fløde,
1 hønsebouillonterning,
et par dråber kulør,
evt. lidt saucejævner,
1-2 tsk tomatkoncentrat,
lidt engelsk sauce,
chili pulver,
4 tykke skiver franskbrød,
4 "smilende" æg.

Læg de afdryppede fiskeboller i blød i sherry.
Varm imens skildpadden op med champignoner + lidt af væden fra disse, fløde og bouillonterning.
Juster med kulør og evt. saucejævner og tilsæt fiskeboller og sherry.
Smag blandingen til med tomatkoncentrat, engelsk sauce og chili, varm den igennem og fordel den på lune brødskiver.
Garner med æggebåde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mexicansk bønnesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomkål med ostesauceDenne stuvning med blomkål og hjemmelavet ostesauce kan både bruges som frokostret, let...
• Oste og saltstængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!