Logo

Skinke bagt - baked ham

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret med bagt glaseret skinke kan serveres varm, lun eller kold efter behov, og kan både bruges som frokostret eller hovedret. Smager dejligt med kold kartoffelsalat.

 

1 ½ kg kogt bayonneskinke
hele nelliker

2 dl appelsinjuice
1 ½ dl mørk farin
½ tsk tør gul sennep
2 tsk Maizenamel
40 g smør

Sværen skæres af og skinken afpudses pænt.
Rids med en skarp kniv fedtet ½ cm dybt på kryds og tværs.
I midten af hver rude stikkes en nellike.
Skinken lægges på risten i en bradepande og sættes på nederste rille i ovnen ved 175°.
Alle ingredienserne til glaseringen røres sammen i en kasserolle og koges igennem et par minutter under stadig omrøring. Smørret piskes i.
Efter 10 min. forløb hældes ca. ⅓ af glaseringen jævnt over skinken.
Ca. 10 min. senere fordeles endnu ⅓ over skinken.
Herefter pensles skinken hvert 5 min. med resten af glaseringen.
Den samlede stegetid er ca. 10-15 min. pr. ½ kg, afhængigt af tykkelsen.
Skinken kan serveres varm, lun eller kold.
Kold kartoffelsalat passer hertil, kogte marinerede grønsager, frugtsalater eller kogte majskolber med rørt smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her