Logo

Skinke og ost croissant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinke og ost croissant

 

Skinke og ostecroissanter er klar på mindre end 10 minutter, de giver en dejlig morgenmad eller frokost. Honning/sennepsglasuren er klistret og lækker, og det går så godt med den smeltede ost og den salte skinke. - en enkel, men lækker Mors dag morgenmad (tip).

Forberedelsestid: 3 min. Tilberedningstid: 7 min. Total tid: 10 min. Portioner: 4 personer

# Ingredienser
4 croissanter
8 skiver skinke af god kvalitet
8 skiver ost fx Leerdammer
2 spsk Dijon sennep
2 spsk honning
1 spsk brun farin
1 tsk valmuefrø

* Tilberedning

Forvarm ovnen til 190 °C.

Skær croissanterne i halv længde.

Læg en skive ost på bunden af croissanterne, efterfulgt af to skiver skinke og en anden skive ost.
Læg croissanterne på en bageplade.

Bland sennep, honning og brun farin sammen, og smør oven på croissanterne.

Drys med valmuefrø, og sæt den i ovnen i 6-7 minutter for at varme dem igennem.
Server straks.

  


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?