Logo

Skinke med fennikel i ovn.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Simpel ret med kogt skinke og fennikel, der sammen bliver bagt i ovnen. Kan bruges til frokost eller aftensmad og serveres med creme fraiche og flutes.

 

4 Personer

2 store fennikel
4 tykke skiver kogt skinke
2 tsk lys fransk sennep
smør, rasp og parmesanost

Fenniklerne skæres i kvarte og koges i vand tilsat salt i ca. 10-12 minutter. De drypper af i en sigte. Fenniklerne lægges i et smurt ovnfast fad og skinkeskiverne smøres med sennep og lægges ovenpå. Drys med rasp, der er blandet med revet ost, og kom nogle smørklatter på. Sæt fadet i en 200ºC varm ovn, i ca. 15 minutter, eller til retten er smuk gylden.
Servér creme fraiche og flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her