Logo

Skinkegratin i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8-10 skiver formfranskbrød
300 g kogt skinke
1 ¼ dl fløde
3 æg
50 g reven parmesan
50 g smør
soyasauce
1 knsp. stødt muskat
       
Læg halvdelen af brødskiverne i bunden af den gennemfugtede stegeso.
Skær skinken i små terninger og hæld dem over brødet.
Læg derefter igen et lag brødskiver.
Pisk æggene sammen med fløde og ost.
Smag det til med krydderierne og hæld det forsigtigt ud over alle
brødskiverne.
Kom smørklatter på.
Bag skinkegratinen ved 220ºC i ca. 1 time
Server den med tomatsalat til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?