Logo

Skinkekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g kartofler
250 g kogt skinke
1/2 bundt purløg
5 æg
1 dl hvedemel
salt og peber
reven muskatnød
persille

Skræl og kog kartoflerne. Mos dem.

Skær fedtkanten af skinken og skær den i terninger. hak purløgen fint.

Rør æg, skinke og purløg i kartoffelmosen.

Rør hvedemel og krydderier i.

Bag skinkekagerne i smurte linseforme i en varm ovn ved 200°C ca. 20 min. Tag skinkekagerne ud af formene.

Varme, pyntet med persille og med en blandet salat til.

Evt. kan de drysses med reven ost inden bagningen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza bianca med skinkePizzaer uden tomatsauce kaldes "pizza'bianca': der betyder hvid pizza. Når bundene er...
• Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RejeægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede Æbler med Fromage blancEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os