Logo

Skinkekød i ragout med kartofler, selleri og porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer.

ca. 250 g skinkekød i tern
2 bagekartofler skåret i tern
2 snittede porrer
2 stængler blegselleri
2 tsk fintsnittet ingefær
2 stk laurbær
Salt og peber

Tilberedning:
Varm lidt olivenolie i en sauterpande og rist kødet i 2 minutter. Tag det fra og hold det lunt. Kom lidt ekstra olie i sauterpanden og rist først kartoflerne i 2 minutter. Tilsæt porrer, snittet blegselleri, ingefær, laurbær og vand til det knapt dækker. Krydr med salt og peber. Lad det simre indtil kartoflerne er næsten møre. Tilsæt kødet og varm det og igennem. Server retten rygende varm.
Kartoflerne gør i denne ret, at de jævner retten naturligt.
-----
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede grønne tomaterPrøv de grønne tomater som salat til frokost eller aften. Se alle de lækre...
• Bagels med varm ostLækre ostebagels, der gratineres i ovnen. Kan stå for sig selv eller server de lune bagels...
• Omelet med grønt fyldDenne omelet fyldt med grøntsager så som tomat, champignon, squash og meget andet. Du...
• Karamelkurv med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os