Logo

Skinkerand med æg og purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Paprika
16 æg
2 bundt purløg
16 husblas
1 18% cremefraiche
400 g røget skinke, i tern

Hak de hårdkogte æg groft. Udblød husblasen i koldt vand i ca 5 min. Bland skinke, æg, paprika og purløg i creme fraichen. Smag til med salt og peber.

Tag husblasen op af vandet og smelt den i en mindre gryde. Bland husblasen i cremen.

Fyldes i randforme. Stilles koldt til den stivner ca 2-3 timer. Dyppes i varmt vand i ca 5 sekunder. Vendes ud på et fad og pyntes efter behag.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sild, marinerede i creme fraicheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt rødspætte med kartofler og svampesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti al tonno e pomodoro En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristet laks med gulerodsfettuccine og mango + dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!