Logo

Skinkerand med æg og purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Paprika
16 æg
2 bundt purløg
16 husblas
1 18% cremefraiche
400 g røget skinke, i tern

Hak de hårdkogte æg groft. Udblød husblasen i koldt vand i ca 5 min. Bland skinke, æg, paprika og purløg i creme fraichen. Smag til med salt og peber.

Tag husblasen op af vandet og smelt den i en mindre gryde. Bland husblasen i cremen.

Fyldes i randforme. Stilles koldt til den stivner ca 2-3 timer. Dyppes i varmt vand i ca 5 sekunder. Vendes ud på et fad og pyntes efter behag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her