Logo

Sommermakrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer

1 røget makrel
8 kartofler (mellem)
1 blomkål
½ l cremefraiche
1 bdt dild
4 tomater

Kartofler koges og afkøles. Blomkål koges og deles i 6-8 stykker.
Dild hakkes og blandes i cremefraiche, smages derefter til med salt og peber.
Makrellen pilles fra hinanden i 4 stykker.
Makrelfilet, kartofler og blomkål anrettes på en tallerken.
Creme fraichesaucen hældes over kartofler, evt. lidt over blomkål.
Tomaterne skæres i både og bruges som pynt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?