Logo

Sommer æggekage i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 spsk solsikkefrø
1 dåse majs
2 courgetter
200 g hamburgerryg, ikke kogt
100 g danablu
3 æg
2 1/2 dl piskefløde
1/2 tsk salt
peber

Vælg et stort fad. Fordel solsikkekernerne i fadet og tildæk.
Rist kernerne på 650 watt i 2 minutter.
Hæld majsene op i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Skyl courgetterne. Halvér dem på langs og skær i skiver.
Skær kødet i strimler, og osten i små terninger.
Bland majs, courgetteskiver, kød, ost og solsikkekerner sammen i fadet.
Rør æggene sammen og tilsæt piskefløde og krydderier.
Hæld æggeblandingen over grønsager og kød.
Tildæk, og tilbered på 650 watt i 8 minutter.
Stik lidt i æggemassen med en paletkniv, så det kan løbe ud til kanterne.
Tildæk, og tilbered yderligere 7-8 minutter på 650 watt og servér.
Retten er fyldig, så den behøver kun brød og en grøn salat til.

Tips: I stedet for hamburgerryg, kan man bruge røget kalkunbryst.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med mozzarella - lynhurtigVarme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med...
• Croque Monsieur - En parisisk lækkerbisken i dit køkkenHvis du serverer den toppet op med et spejlæg eller et pocheret æg, skifter den navn til...
• Ris og linseretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mazarinkage med stikkelsbærkompotKagen er kompakt i konsistensen og skal serveres med kompot og/eller is
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os