Logo

Solskinssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 skive mørkt brød
smør eller margarine
persille, dild og purløg
1 matjesfilet
rå æggeblomme
kapers
salatblade
 
Smør brødet, dæk det med hakket grønt (persille, dild, purløg)
Rul fileten sammen og læg den på brødet.
Kom en rå æggeblomme i midten.
Pynt med kapers rundt om silden, en dildkvist ved ægget og et salatblad
på tallerkenen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stjerneskud 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold KrikandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tortillas med kylling og bønner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Turkish delight syllabubEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os