Logo

Sommersalat med kommen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sommersalat med kommen

 

På en solrig sommerdag er denne frokostsalat bare den bedste. Dansk og god!

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

150 g rygeost med kommen

½-1 dl cremefraiche eller syrnet fløde

5 radiser

½ agurk

1 bdt purløg

grøn salat

4-6 blommetomater

1 tsk kommen

salt og peber

Tilbehør: rugbrød

*

 

Rens radiserne og skær dem i skiver.

Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud.

Skær den i skiver.

Snit purløget fint.

Rør rygeosten lind med cremefraiche og vend grønsagerne i.

Smag til med salt og peber og anret med salatblade og tomatbåde.

Drys med kommen og server med groft rugbrød.

 

TIPS: På samme måde kan rygeost rørt med cremefraiche bruges til kartoffelsalat eller som "sauce" til friskkogte nye kartofler.

 

Sommersalat med kommen

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold rygeostesauceHvis du ikke er på kur, er denne cremede sauce et godt tilbehør til de ovnbagte...
• Sommersalat og bagte løg med rygeostDen fynske rygeost er noget helt særligt. Det er den eneste danske ost, som er opfundet i...
• Kold rygeostesauceHvis du ikke er på kur, er denne cremede sauce et godt tilbehør til de ovnbagte...
• Jordbær-rabarberkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os