Logo

Spansk bondeomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

10-12 skiver bacon
1 lille løg, hakket
1/2 grøn peber, skåret i strimler
1/2 rød peber, skåret i strimler
4 æg
4 spsk koldt vand
hvidløgsalt

Bacon klippes i brede strimler og letsteger på panden med det hakkede løg og peberstrimlerne, måske med lidt smør.
De hele æg piskes med vand og krydderier og hældes over den stegte
bacon.
Omeletten bager for jævn varme.
Stik i æggemassen eller ligesom løft massen lidt op med en gaffel og sørg for, at omeletten er løs fra panden.
Den skal være gulbrun i bunden og lidt cremet foroven.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt squash 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med torskerognssalat 2En dåse helt almindelig torskerogn kan røres til et meget lækkert sandwichfyld, som også...
• Grøn hummusBlend friske ærter i hummussen, og tilsæt evt. lidt friskhakket mynte sammen med persillen
• Eksotisk frugtsalat med papaya-myntesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os