Logo

Spansk bondeomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10-12 skiver bacon
1 lille løg, hakket
½ grøn peber, skåret i strimler
½ rød peber, skåret i strimler
4 æg
4 spsk koldt vand
hvidløgsalt

Bacon klippes i brede strimler og letsteger på panden med det hakkede løg og peberstrimlerne, måske med lidt smør.
De hele æg piskes med vand og krydderier og hældes over den stegte
bacon.
Omeletten bager for jævn varme.
Stik i æggemassen eller ligesom løft massen lidt op med en gaffel og sørg for, at omeletten er løs fra panden.
Den skal være gulbrun i bunden og lidt cremet foroven.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her