Logo

Spansk bondeomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10-12 skiver bacon
1 lille løg, hakket
½ grøn peber, skåret i strimler
½ rød peber, skåret i strimler
4 æg
4 spsk koldt vand
hvidløgsalt

Bacon klippes i brede strimler og letsteger på panden med det hakkede løg og peberstrimlerne, måske med lidt smør.
De hele æg piskes med vand og krydderier og hældes over den stegte
bacon.
Omeletten bager for jævn varme.
Stik i æggemassen eller ligesom løft massen lidt op med en gaffel og sørg for, at omeletten er løs fra panden.
Den skal være gulbrun i bunden og lidt cremet foroven.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her