Logo

Spanish Omelette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 - 6 æg
1 spsk smør
4 spsk olivenolie
1 lille løg, finthakket
1 rød peberfrugt, finthakket
1 grøn peberfrugt, finthakket
1 dl hakket kyllinge- eller skinkekød
salt og peber
grofthakket persille til at drysse med

Æggene piskes. Tilsæt salt og peber.
Opvarm olien på en pande og steg løget i nogle få min. (gyldent og blødt).
Tilsæt peberfrugter. Steges til de er bløde (ca. to minutter).
Tilsæt smør og hæld æggemassen på.
Tilsæt kød.
Steges indtil den kun er ganske lidt flydende.
Fold omeletten, pynt med persille og server straks.

Tips: Hvis du ønsker peberfrugterne sprøde, skal de i stedet tilsættes samtidig med æggemassen.
Server med stegte tomater og eventuelt groft brød.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags sildesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med bløde løg og pandesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner, bagtSpændende dessert med bagte ferskner, hindbær, makroner og fløde. Så hvis man har en sød...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os