Logo

Spejlæg på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spejlæg på grill 


Kan du godt lide spejlæg? Du har selvfølgelig ikke prøvet at slå et æg ud på grillristen, vel (?).

Har du ikke lige en pande til grillen, så prøv denne lette måde at lave eggs and bacon på.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

 

#

8 tynde skiver bacon

1 løg

4 æg

evt. persille

*

1. Til denne ret kan du lave alu-forme, som vist på illustrationen.

Andre muligheder er små tærteforme eller en stor alu-form.

 

2. Klip baconskiverne i småterninger med en saks og fordel dem i formene.

Læg formene på grillen med en grill-spatel.

Lad dem stå, til baconet begynder at blive sprødt.

 

3. Pil løget og hak det fint.

Drys det over baconterningerne og lad det svitse med et par minutter.

 

4. Slå æggene ud, et i hver form.

Lad dem stivne og drys evt. med hakket persille.

Husk salt og peber på bordet!

 

Godt til morgenmad på terrassen eller som en lille lun forret. I så fald lægges to halve ansjosfileter over kors over ægget ved serveringen.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?