Logo

Spejlæg på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spejlæg på grill 


Kan du godt lide spejlæg? Du har selvfølgelig ikke prøvet at slå et æg ud på grillristen, vel (?).

Har du ikke lige en pande til grillen, så prøv denne lette måde at lave eggs and bacon på.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

 

#

8 tynde skiver bacon

1 løg

4 æg

evt. persille

*

1. Til denne ret kan du lave alu-forme, som vist på illustrationen.

Andre muligheder er små tærteforme eller en stor alu-form.

 

2. Klip baconskiverne i småterninger med en saks og fordel dem i formene.

Læg formene på grillen med en grill-spatel.

Lad dem stå, til baconet begynder at blive sprødt.

 

3. Pil løget og hak det fint.

Drys det over baconterningerne og lad det svitse med et par minutter.

 

4. Slå æggene ud, et i hver form.

Lad dem stivne og drys evt. med hakket persille.

Husk salt og peber på bordet!

 

Godt til morgenmad på terrassen eller som en lille lun forret. I så fald lægges to halve ansjosfileter over kors over ægget ved serveringen.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg MexicanskDet mexicanske køkken har aldrig været lettere og lækrere. Prøv denne cremede æggeret på...
• Tortilla med røræg, majs og tacosauceRøræg er lynhurtigt at lave og smager skønt sammen med en krydret sauce. Du kan også...
• Sådan pocherer man ægSådan kan du også få blødkogt æg uden skal
• Camembert fritesCamembert frites er en klassiker fra menukortene i 70'erne. Enkelte steder serveres det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!