Logo

Sprængt andelår med ristede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Andelår
Køkkensalt
Tilbehør:
Løg
Spuash
Rød eller grøn peber
Selleri
Gulerødder i strimler
Tomater
Rugbrød eller grovboller

Andelåret gnides godt med 1 spk køkkensalt og lægges i køleskab i 2 døgn.
Det koges i en gryde, hvor vandet dækker i ca. 1 time.
Tilbehør:
Løg, squash, rød eller grøn peber og selleri snittes og ristes let på panden sammen med gulerødder i strimler.
Skær tomaterne i både og læg dem på tilsidst, så de ikke moses ud.
Serveres med rugbrød eller grovboller.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bondeomelet med skinkeOmeletter er lette at lave og kan laves på mange spændende måder. Her laves omeletten med...
• PariserbøfEn rigtig dansk klassiker, som stadig serveres på mange danske kroer. Du kan dog sagtens...
• Bøf Lindström 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt hokkaido med yoghurt, tomater og ristede græskarkernerIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!