Logo

Sprængt fasan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 fasaner

Saltlage:
1 l. vand
150 g salt
1 gulerod
2 skalotteløg
1 porre
50 g enebær

Bryst og lår skæres af fasanerne og kommer i saltlage i 12 timer
Brystet pocheres i ca. 15 minutter i 1 l. vand, tilsat de skyllede
grønsager fra saltlagen.
Lårene koger videre i 30 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toast med æg og spinatKlassisk er godt: Spinat og æg er en af de kombinationer, der passer så godt sammen, at...
• Kyllingesalat med karryDer er brugt thailandsk karry til denne lækre kyllingesalat, og sprødt kyllingeskind på...
• Wrap med oksesteaks og græsk hvidløgsyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm bærsauce til dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os