Logo

Sprængt fasan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fasaner

Saltlage:
1 l. vand
150 g salt
1 gulerod
2 skalotteløg
1 porre
50 g enebær

Bryst og lår skæres af fasanerne og kommer i saltlage i 12 timer
Brystet pocheres i ca. 15 minutter i 1 l. vand, tilsat de skyllede
grønsager fra saltlagen.
Lårene koger videre i 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her