Logo

Sprængt sylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g letsprængt kogeflæsk
2 letsprængte svineskanker
2 letsprængte svinetunger
vand
1 bundt persille
2 kviste timian
2 laurbærblade
5 peberkorn
5 hele allehånde
3 løg
Krydderblanding:
1 tsk peber
1 tsk stødt allehånde
 
Læg flæsk, skanker og tunger i en gryde.
Hæld så meget vand ved, at det dækker kødet.
Kog op og skum omhyggeligt.
Kom persille, timian, laurbærblade, peber, allehånde og løg i og kog under låg i ca. 2 timer til kødet er mørt.
Tag kødet op og skær det i små terninger. kog suppen ind imens.
Læg kødet lagvis med krydderiblandingen i en skål.

Hæld så meget suppe over at det lige præcis dækker kødet.
Sæt sylten til afkøling.
Vend sylten ud på et fad, og den er klar til servering.
Serveres med groft brød, sennep, og syltede rødbeder.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?