Logo

Sprængt sylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g letsprængt kogeflæsk
2 letsprængte svineskanker
2 letsprængte svinetunger
vand
1 bundt persille
2 kviste timian
2 laurbærblade
5 peberkorn
5 hele allehånde
3 løg
Krydderblanding:
1 tsk peber
1 tsk stødt allehånde
 
Læg flæsk, skanker og tunger i en gryde.
Hæld så meget vand ved, at det dækker kødet.
Kog op og skum omhyggeligt.
Kom persille, timian, laurbærblade, peber, allehånde og løg i og kog under låg i ca. 2 timer til kødet er mørt.
Tag kødet op og skær det i små terninger. kog suppen ind imens.
Læg kødet lagvis med krydderiblandingen i en skål.

Hæld så meget suppe over at det lige præcis dækker kødet.
Sæt sylten til afkøling.
Vend sylten ud på et fad, og den er klar til servering.
Serveres med groft brød, sennep, og syltede rødbeder.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Burgere med flødeost og kartoffelfritter 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pitabrød med sprød krydret rødspættePita er det græske ord for flad. Pitabrød kommer fra Tyrkiet
• Cottage Enchiladas En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BikubeEn bikube er en dessert, lavet af marengs, piskefløde og mørk chokolade, så helt sund er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os