Logo

Stegt andebryst med bønner og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegt andebryst med bønner og forårsløg

 

1 andebryst

1 spsk soya

1 bdt forårsløg

lidt frisk hakket ingefær

ca. 100 g grønne bønner

evt. lidt frisk salat

olivenolie

salt og peber

 

Snit andebrystet, og steg det på en varm pande med skindsiden ned af.

Gør dette stille og roligt, så smeltes lidt af fedtet fra, og det bliver sprødt.

Når skindet er gyldnet, hældes fedtet fra, og andebrystet vendes.

Krydr med soya, salt og peber.

Steg andebrystet i alt ca. 12-14 minutter (alt imens det vendes) efter hvor rosa man ønsker kødet stegt.

Lad det hvile lunt 5 minutter inden udskæring.

Damp forårsløg, bønner og ingefær i en gryde med 1 kop vand.

Læg låg på gryden, og lad det dampe 5 minutter.

Tag gryden fra varmen, og vend med lidt snittet salat, olivenolie, salt og peber. Server til skiver af andebrystet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med kylling og linserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte æg med flødeostFyldte æg, på engelsk kalder deviled eggs, er hårdkogte æg med blandt fyld. Her er fyldet...
• Sild i grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber is - flere gode opskrifterLækker fedtfattig rabarber is med hvidvin, rabarber is med vanilje, med appelsin, med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!