Logo

Stegt andebryst med nudler og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegt andebryst med nudler og chili

 

1 andebryst

180 g nudler

1 bakke babymajs

100 g sukkerærter

2 fintsnittede chili

1 spsk soya

1 spsk østerssauce

frisk koriander efter ønsker

 

Varm en pande, og steg andebrystet med skindsiden nedad.

Vend det, når det er gyldent, og fedtet begynder at smelte.

Krydr med salt og peber.

Steg det færdigt i en varm ovn ved 200°C i 14-15 minutter.

Tag det ud, og lad det hvile lunt 5 minutter.

Kog nudlerne efter anvisning.

I det sidste minut tilsættes majs, sukkerærter og chili.

Hæld vandet fra, og vend det med soya og østerssauce.

Server til tynde skiver af andebryst.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chifferi Rigati med kartofler, chili og tomat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte med skinkeDenne porretærte med skinke er den perfekte ret til frokost eller brunch. Det kan også...
• DuemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os