Logo

Stegt andebryst med nudler og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt andebryst med nudler og chili

 

1 andebryst

180 g nudler

1 bakke babymajs

100 g sukkerærter

2 fintsnittede chili

1 spsk soya

1 spsk østerssauce

frisk koriander efter ønsker

 

Varm en pande, og steg andebrystet med skindsiden nedad.

Vend det, når det er gyldent, og fedtet begynder at smelte.

Krydr med salt og peber.

Steg det færdigt i en varm ovn ved 200°C i 14-15 minutter.

Tag det ud, og lad det hvile lunt 5 minutter.

Kog nudlerne efter anvisning.

I det sidste minut tilsættes majs, sukkerærter og chili.

Hæld vandet fra, og vend det med soya og østerssauce.

Server til tynde skiver af andebryst.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?