Logo

Stegt andebryst med rødkål og balsamico eddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

1 lille glas rødkål
1 stk andebryst
1/2 dl balsamico eddike
1/2 spsk økologisk smør
50 g rosiner

Tilberedning:
Steg andebrystet på en varm pande. Først med skindet ned af. Steg det stille og roligt. Når skindet er gylden vendes andebrystet og det steges 12 - 14 minutter på den anden side. Tag andebrystet fra panden og hold det lunt. Varm smør i en gryde og tilsæt rødkål, rosiner og balsamico. Lad det simre 5 minutter og krydr med persille, salt og peber. Server til skiver af andebrystet og med et godt glas rødvin.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk bondeomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveruller med selleri og gulerodMagert kød er godt, når du skal udvikle muskelmasse, hvilket er absolut ønskværdigt, hvis...
• Stegte vårsild med dijonsennep og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med Napoli-sauce + CrespellesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os