Logo

Svensk Gravet laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Svensk Gravet laks


Svensk juleopskrift


# Ingredienser: 

2 laksesider - laksefilet ca 1,2 kg 

2 tsk peber

½ dl salt

½ dl sukker

dild efter smag


Gravlakssauce:

1 dl stærk sennep

2 spsk eddike

2 spsk sukker

2 dl solsikkeolie

1 dl finklippet dild

*


Bland salt, sukker og peber, og strø lidt af blandingen i bunden af et bræt.

Læg laksen på brættet med skindsiden ned.

Læg halvdelen af blandingen på, før du lægger den anden filet.

Strø resten af blandingen på laksen, og læg film på.

Lad det stå koldt i 2-3 døgn.

 

 

Bland sennep, eddike, sukker, salt og peber i en skål.

Tilsæt olien under omrøring med en piskeris til saucen er tyk.

Tilsæt nu dilden.



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med varmrøget laks og hyldeblomst-dressingHyldeblomstsæsonen er alt for kort, så nyd de smukke og velsmagende blomster, mens de er...
• Fisk med dildhollandaise og citronisFisk er lækker gæstemad og nemt, når du tager ovnen til hjælp. Desserten er en frisk...
• LaksefrikadellerLaksefrikadeller med ærter er en lækker og meget velsmagende opskrift på laks, som gør det...
• Sorbet med lime og banan 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os