Logo

Svensk Gravet laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svensk Gravet laks


Svensk juleopskrift


# Ingredienser: 

2 laksesider - laksefilet ca 1,2 kg 

2 tsk peber

½ dl salt

½ dl sukker

dild efter smag


Gravlakssauce:

1 dl stærk sennep

2 spsk eddike

2 spsk sukker

2 dl solsikkeolie

1 dl finklippet dild

*


Bland salt, sukker og peber, og strø lidt af blandingen i bunden af et bræt.

Læg laksen på brættet med skindsiden ned.

Læg halvdelen af blandingen på, før du lægger den anden filet.

Strø resten af blandingen på laksen, og læg film på.

Lad det stå koldt i 2-3 døgn.

 

 

Bland sennep, eddike, sukker, salt og peber i en skål.

Tilsæt olien under omrøring med en piskeris til saucen er tyk.

Tilsæt nu dilden.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?