Logo

Tartiflette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette er en herreret fra de franske alper, som damer også kan lide. Det er svært at finde en oste ret, der er bedre. Når man sidder ude i sommersolen og spiser Tartiflette, mens man ser op på Mont Blanc, er man klar over at man ikke har levet forgæves.
NB: Opskriften er til en person.

1 stor kartoffel, kogt og skåret i skiver
1 lille hakket løg
4 skiver tynd bacon
300 g Reblochon-ost

Kartoffelskiverne og løget vendes i smør på panden. De lægges i en dyb tallerken. Oven på anbringes baconskiverne, der skal være kraftigt røget. Den smager nemlig af mere. Der sluttes af med en skive Reblochon-ost.
Hele herligheden stilles i ovnen ved 200º, til osten er smeltet og let brunlig. Det varer ca. 10 minutter. Serveres med hvidt brød og et glas rødvin fra de franske Alper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her