Logo

Tartiflette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dette er en herreret fra de franske alper, som damer også kan lide. Det er svært at finde en oste ret, der er bedre. Når man sidder ude i sommersolen og spiser Tartiflette, mens man ser op på Mont Blanc, er man klar over at man ikke har levet forgæves.
NB: Opskriften er til en person.

1 stor kartoffel, kogt og skåret i skiver
1 lille hakket løg
4 skiver tynd bacon
300 g Reblochon-ost

Kartoffelskiverne og løget vendes i smør på panden. De lægges i en dyb tallerken. Oven på anbringes baconskiverne, der skal være kraftigt røget. Den smager nemlig af mere. Der sluttes af med en skive Reblochon-ost.
Hele herligheden stilles i ovnen ved 200º, til osten er smeltet og let brunlig. Det varer ca. 10 minutter. Serveres med hvidt brød og et glas rødvin fra de franske Alper.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksesalat med fennikel og rygeostEn laksesalat er en god måde at få brugt rester af kold fisk på. Hvis du ikke har en rest...
• ÆggesalatSmør fx en bagel med denne skønne æggesalat og pynt med salat og evt lidt peberfrugt
• Æble- og kanelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!