Logo

Tarteletter med rejer og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarteletter med rejer og mango

 

Fyldet i disse tarteletter er stærkt krydret, og saucen er lavet uden mælk og fløde. Frisk mango er prikken over i'et.

 

Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca 15 min. 4 personer.

 

#

12 store kinarejer (frosne)

2 gulerødder

2 persillerødder

30 g smør

3 spsk hvedemel

2 tsk stærk karry

4 dl fiske- eller grønsagsbouillon

salt og peber

1 moden mango

persille

8 tarteletter

*

 

TØ rejerne op, og pil dem.

 

SKRÆL gulerødder og persillerødder, og skær dem i små terninger.

 

SMELT smør, drys mel og karry i, og lad det suge smørret.

Tilsæt gradvist bouillonen, og kog igennem.

 

TILSÆT gulerødder og persillerødder, og kog i 4-5 min. under omrøring, til grønsagerne er tilpas møre.

 

SKRÆL mangoen, skær kødet fri af stenen, og skær det i terninger.

Skyl og hak persillen.

 

VARM rejerne i saucen i 2-3 min. ved svag varme.

Smag saucen til med salt og karr½

 

FORDEL fyldet i lune tarteletter, og drys med mango og persille.

Server straks.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?