Logo

Thaisalat med grillet oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Thaisalat med grillet oksekød


Skal marinere i mindst tre timer - mens du hører thaimusik og drømmer om de små ... herefter kan det gå stærkt og blive lækkert ...


#

500 g rib-eye steaks


Marinade:

2 spsk fishsauce

1 spsk limesaft


Salat:

1 agurk

4 friske chilipebre

8 forårsløg

250 g cherrytomater

2,5 dl frisk mynte

2,5 dl frisk koriander


Dressing:

1 fed hvidløg

2 spsk fishsauce

3 spsk limesaft

1 spsk sukker

2 tsk sojasauce


Læg bøfferne i et fad.

Hæld marinade (fishsaucen og limesaften) over og lad det marinere i mindst tre timer.

Hæld marinaden fra og grill bøfferne til de er brunet på begge sider (de skal endelig ikke have for meget, hellere i underkanten).

Dæk dem til og lad dem stå i 5 min. Skær dem herefter i tynde skiver.

 

Salat: Skær agurken i tynde skiver og hæld dem sammen med finthakket chili, hakket forårsløg, cherrytomater i kvarte og hakkede urter i en stor skål.

 

Dressing: Pres hvidløget.

Bland alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg og ryst det godt.

 

Tilsæt oksekødet til salaten og hæld dressing over. Vend det hele godt.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?