Logo

Tigerrejer med nudler, lime og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tigerrejer med nudler, lime og koriander

 

8-10 tigerrejer

ca. 180 g nudler

saft fra 1 lime

2 fintsnittede fed hvidløg

1 fintsnittet chili

olivenolie

salt og peber

koriander

 

Pil skallen af rejerne.

Kom nudlerne i en rummelig skål, og hæld kogende vand henover.

Lad dem stå sådan 4-5 minutter.

Skil nudlerne let med en gaffel.

Varm olivenolie på en pande, og rist rejerne.

Kom saften fra lime henover sammen med hvidløg og chili.

Når rejerne er gennemvarme, vendes retten med de kogte nudler og frisk koriander.

Server med en iskold øl.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommertærte med spinat, rødbeder, gedeost og linserVores lækre tærte med spinat og rødbede er en dejlig sommerret, der er velegnet til både...
• Julepaté 2006En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte sild i Abbey AleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbæris med hindbærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os