Logo

Tigerrejer med nudler, lime og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tigerrejer med nudler, lime og koriander

 

8-10 tigerrejer

ca. 180 g nudler

saft fra 1 lime

2 fintsnittede fed hvidløg

1 fintsnittet chili

olivenolie

salt og peber

koriander

 

Pil skallen af rejerne.

Kom nudlerne i en rummelig skål, og hæld kogende vand henover.

Lad dem stå sådan 4-5 minutter.

Skil nudlerne let med en gaffel.

Varm olivenolie på en pande, og rist rejerne.

Kom saften fra lime henover sammen med hvidløg og chili.

Når rejerne er gennemvarme, vendes retten med de kogte nudler og frisk koriander.

Server med en iskold øl.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?