Logo

Tigerrejer med nudler, lime og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tigerrejer med nudler, lime og koriander

 

8-10 tigerrejer

ca. 180 g nudler

saft fra 1 lime

2 fintsnittede fed hvidløg

1 fintsnittet chili

olivenolie

salt og peber

koriander

 

Pil skallen af rejerne.

Kom nudlerne i en rummelig skål, og hæld kogende vand henover.

Lad dem stå sådan 4-5 minutter.

Skil nudlerne let med en gaffel.

Varm olivenolie på en pande, og rist rejerne.

Kom saften fra lime henover sammen med hvidløg og chili.

Når rejerne er gennemvarme, vendes retten med de kogte nudler og frisk koriander.

Server med en iskold øl.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brandmandens natmadI stedet for dyrelægens natmad får du her brandmandens natmad. Dette består blandt andet...
• Peberfrugt med spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio af roastbeef med persillerodscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BananasplitDenne isdessert kaldet bananasplit er vist noget af en klassiker. Her serveres den i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!