Logo

Tigerrejer med ragout af peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tigerrejer med ragout af peberfrugter

 

20 store pillede rejer

1 fintsnittet skalotteløg

1 rød peberfrugt

1 gul peberfrugt

saft fra 1 lime

frisk koriander

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Fordel rejerne på to til fire spid, og pensl dem med olivenolie.

Krydr med salt og peber.

Grill dem under en varm grill i ovnen eller på den åbne grill.

Grill dem kun, indtil de bliver gyldne, endelig ikke for længe, så bliver de alt for tørre. Skær peberfrugterne i tern.

Vend dem i en skål med løg, limesaft og 1 spsk olivenolie.

Krydr med salt, peber og frisk koriander.

Lad det stå og marinere i 10 minutter.

Server til de dejlige spid evt. med et godt brød og et køligt glas vin til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?