Logo

Tigerrejer på torskebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g torsk
250 g tigerrejer (forkogte)
1 ds hk. tomater
1 mellemstort løg i tern
70 g kokosmælk
½ spsk sambal oelek
½ spsk karry
1 ½ tsk sødemiddel
Ca. 1 tsk salt
1 spsk olie
 
Fisken koges mør og holdes varm, imens resten af retten tilberedes.
Løgene svitses gennemsigtige i lidt olie i en gryde.
Tilsæt tomaterne, kokosmælken, sødemiddel og salt.
Rør en pasta ud af sambal oelek og karry og hæld det ved tomaterne.
Lad det simre ved svag varme i ca. 25-30 min.
Pil halerne af rejerne og tilsæt dem de sidste 5 min. af kogetiden.
Fisken anrettes på et fad, og rejesaucen hældes over.
Serveres evt. med ris.
For at runde en god middag af, prøv denne enkle dessert med ananas!
Gratineret ananas med hindbærpuré 4 pers. 1 lille ananas 120 g frosne
hindbær 2 æggehvider 2 spsk flormelis 1-2 tsk flydende sødemiddel.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?