Logo

Tigerrejer på torskebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g torsk
250 g tigerrejer (forkogte)
1 ds hk. tomater
1 mellemstort løg i tern
70 g kokosmælk
1/2 spsk sambal oelek
1/2 spsk karry
1 1/2 tsk sødemiddel
Ca. 1 tsk salt
1 spsk olie
 
Fisken koges mør og holdes varm, imens resten af retten tilberedes.
Løgene svitses gennemsigtige i lidt olie i en gryde.
Tilsæt tomaterne, kokosmælken, sødemiddel og salt.
Rør en pasta ud af sambal oelek og karry og hæld det ved tomaterne.
Lad det simre ved svag varme i ca. 25-30 min.
Pil halerne af rejerne og tilsæt dem de sidste 5 min. af kogetiden.
Fisken anrettes på et fad, og rejesaucen hældes over.
Serveres evt. med ris.
For at runde en god middag af, prøv denne enkle dessert med ananas!
Gratineret ananas med hindbærpuré 4 pers. 1 lille ananas 120 g frosne
hindbær 2 æggehvider 2 spsk flormelis 1-2 tsk flydende sødemiddel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagel med æg og baconDenne bagel med æg, bacon og flødeost kan spises som morgenmad, eller til frokosten. Er...
• Nye skidne ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bratwurst-hotdogs med rødkålssauerkrautHvis du er frisk på at servere noget andet end grillbøffer en sommeraften så prøv denne...
• Ananas- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os