Logo

Torskerogn med grønsager til frokost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vi har købt kogt torskerogn hos fiskehandleren. Hjemme skal vi blot trække skindet af og svitse i lidt smør - prøv det i denne opskrift

Vi har købt kogt torskerogn hos fiskehandleren. Hjemme skal vi blot trække skindet af og svitse i lidt smør - prøv det i denne opskrift.

 

4-500 g torskerogn, gerne friskkogt (fra dåse kan evt bruges, men ...)
smør
½ fennikel
1 håndfuld snackgulerødder
¼ blomkål
½ courgette
2-4 spsk mayonnaise
1 citron, økologisk
4 skiver rugbrød

 

Træk skindet af torskebukserne, og steg dem i smør på en pande.

Skær grønsager i tynde skiver, og del blomkålen i små buketter.

Kom grønsagerne i en skål, og vend med mayonnaise.

Smag til med salt og peber.

Kom lidt grønsager på rugbrødet sammen med skiver af den stegte torskerogn og lidt revet citronskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her