Logo

Vagtler på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4-8 kødfulde vagtler
8-12 skiver ciabattabrød
8-12 skiver bacon
4 spsk olivenolie
4 spsk citronsaft
4 tsk finthakket bredbladet persille
2 spsk masala
4 knsp honning
2 fed hvidløg, finthakket
salt og peber

Forvarm ovnen til 250°C.

Rens vagtlerne, fjern leveren og kasser den.

Brun vagtlerne 15 min. i ovn.

Sæt vagtlerne på spid skiftevis med brød og bacon.

Rør ingredienserne til kryddermarinaden sammen og kom godt med salt og peber ved.

Grill vagtlerne over en trækulsgrill 10-15 min. og pensl regelmæssigt med marinaden og vend jævnligt spiddet, så vagtlerne ikke bliver branket.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt andebryst med bønner og forårsløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karrysild med snapsKarrysild er en af de mest traditionelle sildeopskrifter. Der findes flere varianter, men...
• Syltede æg med dijonnaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sukkerskaller m jordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!