Logo

Vagtler på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-8 kødfulde vagtler
8-12 skiver ciabattabrød
8-12 skiver bacon
4 spsk olivenolie
4 spsk citronsaft
4 tsk finthakket bredbladet persille
2 spsk masala
4 knsp honning
2 fed hvidløg, finthakket
salt og peber

Forvarm ovnen til 250°C.

Rens vagtlerne, fjern leveren og kasser den.

Brun vagtlerne 15 min. i ovn.

Sæt vagtlerne på spid skiftevis med brød og bacon.

Rør ingredienserne til kryddermarinaden sammen og kom godt med salt og peber ved.

Grill vagtlerne over en trækulsgrill 10-15 min. og pensl regelmæssigt med marinaden og vend jævnligt spiddet, så vagtlerne ikke bliver branket.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?