Logo

Valnødde paté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 kop per valnødder
2-3 fed hvidløg
1 lille løg ( eller 1/2 -delen af et stort)
2-3 stilke blad selleri
1/2 kop frisk persille
1 spsk frisk citronsaft
1-2 tsk havsalt

Læg valnødderne i blød i vand i 30 min og hæld vandet fra.
Kom hvidløg, løg og persille ned i foodprocessoren og hak indtil det er fint hakket.
Tilsæt valnødder citronsaft og havsalt.
Blend indtil det er cremet, og hjælp evt til ved at skrabe ned fra siderne.
Der bliver 3 kopper.
Du kan tilsætte 1/2 kop ekstra vand til patéen og blende igen for at lave det til en dip.

Variationer: Brug frisk dild istedet for persille.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller - ren mormorFrikadeller uden smarte ingredienser - her er opskriften på de helt almindelige og...
• Salat med røget ørred + frokostforslagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratin à la quiche En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cremede friske jordbærrullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os