Logo

Valnødde paté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kop per valnødder
2-3 fed hvidløg
1 lille løg ( eller ½ -delen af et stort)
2-3 stilke blad selleri
½ kop frisk persille
1 spsk frisk citronsaft
1-2 tsk havsalt

Læg valnødderne i blød i vand i 30 min og hæld vandet fra.
Kom hvidløg, løg og persille ned i foodprocessoren og hak indtil det er fint hakket.
Tilsæt valnødder citronsaft og havsalt.
Blend indtil det er cremet, og hjælp evt til ved at skrabe ned fra siderne.
Der bliver 3 kopper.
Du kan tilsætte ½ kop ekstra vand til patéen og blende igen for at lave det til en dip.

Variationer: Brug frisk dild istedet for persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her