Logo

Valnødde/blomkåls paté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kopper valnødder
2 kopper blomkål
1 fed hvidløg
¼ tsk frisk ingefær
2 spsk Nama Shoyu (soya sauce)

Udblød valnødderne i vand i ½ time og hæld vandet fra.
Kom blomkål, hvidløg og ingefær ned i foodprocessoren og kør indtil alt er fint hakket.
Tilsæt valnødder og Nama Shoyu og blend indtil "smooth".
Hjælp evt ved at skrabe ned fra kanterne.
Det giver 2 kopper
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fire fyrige burgereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget makrel med rygeost og mascarponeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frittata med avocado og oliven En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Christian den Tiendes æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!