Logo

Vandbakkelser med skinkefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vandbakkelser:
1.25 dl vand
50 g margarine
60 g hvedemel
1,25 dl æg
 
Skinkefyld:
100 g skinke
75 g porrer
75 g ærter
15 g margarine
15 g hvedemel
2 dl piskefløde
salt, peber, paprika
 
Vandbakkelser: Kog vand og margarine op.
Tag gryden fra varmen og sigt melet i.
Bag det sammen til dejen slipper gryden og afkøl.
Hæld dejen i en røreskål og rør æg i lidt efter lidt, rør ca. 5 min.
Sprøjt vandbakkelserne ud i 10 toppe, de bliver ca. dobbelt så store.
Bag dem i ovn ved 160 C. i 40-45 min., luk ikke ovnen op under bagning.
 

Skinkefyld: Porrerne renses og skæres i tynde skiver og koges i 1-2 min.
Hældes til afdrypning i sigte.
Margarinen smeltes, melet blandes i og det spædes op med fløde til en tyk stuvningskonsistens er opnået.
Skinken og grønsagerne opvarmes i stuvningen.
Det hele smages til med salt, peber og paprika. Vandbakkelserne deles og fyldes med de stuvede grønsager.
Serveres straks.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StockholmersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogte æg med sennepssauce - Skidne ægIngen påske uden æg: Navnet skidne æg er måske ikke så appetitligt, men man skal ikke lade...
• Tortillawraps med rejefyld til 2Frokost eller aftensmad - enkelt og sundt. Tortillawraps med rejefyld: Her får du noget...
• Tvebaksbudding - ÆrøEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!