Logo

Varmrøgede laksesnitter med danabluedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk varmrøgede laksestykker
50 g danablue ost
1 ½ dl ymer
1 revet løg
5-6 radiser i stave
2 tsk citronsaft
salt
peber

Laksesnitterne lunes. Danableu og ymer røres sammen. Løg, radiser, citronsaft, salt og peber blandes i. Dressingen serveres til laksesnitterne sammen groft brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinefilet i sauté-skiver bombaystyle med agurkeraitaPitabrød med lækkert indhold i en fart og fedtfattigt - det er godt.
• Krakka-sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med SantorinifyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler med solbær-chokoladeisSolbær og chokolade er et skønt match. Kom en kugle eller to ; en sprød vaffel, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!